Over ons

Wederzijds respect en een goede communicatie is volgens ons de basis in de training van paarden. Ons doel is dan ook om mensen meer inzicht te geven in het gedrag van paarden om dit te kunnen bereiken. Wij geloven in het paard als individu, dat op zijn eigen manier leert en ontwikkelt. Aan ons de taak om erachter te komen wat hij specifiek nodig heeft in de training. Dit doen wij door de training stapsgewijs op te bouwen en verschillende trainingstechnieken toe te passen. Zo helpen wij jouw paard zijn weg te vinden.”

Lotte van Rosevelt

Lotte Van Rosevelt

Als je doet wat je echt leuk vindt, voelt geen dag als werken. Met dat motto ging Lotte richting het buitenland voor 2 jaar om te werken voor Grant Bazin. Grant Bazin heeft een eigen trainingsstal waar hij paarden met uitdagend gedrag voor eigenaren traint. Als “yard manager” en rechterhand voor Grant Bazin heeft zij ontzettend veel mogen leren. Het begin van een gave toekomst!

Tijdens haar verblijf in Engeland is Lotte haar interesse in zadelmaken en -passen verder gaan ontwikkelen en heeft diverse cursussen gevolgd bij de ‘president of the society of master saddlers’ Chris Taylor.

Inmiddels is Lotte weer terug in Nederland, waar ze actief is in de regio
Zuid-Holland (Delft/Vierpolders) en maakt deel uit van het E-quine.com team als huiswerk/portfolio begeleidster en praktijkdocent.

Met veel plezier en passie startte zij ‘Trainingscentrum het Paardenkompas’, een trainingscentrum voor het opleiden van jonge paarden en het trainen van paarden met een uitdaging op welk gebied dan ook.

Samenwerking met: e-quine.com

Trainingscentrum het paardenkompas is gevestigd op de thuislocatie van e-quine.com (Annemarie van der Toorn) in Vierpolders. We werken nauw samen met de opleiding  “instructeur Paard & Gedrag”. Deze opleiding heeft Lotte zelf ook afgerond en ze is ook actief als docent in deze Orun gecertificeerde opleiding.

www.e-quine.com

Wat betekent deze samenwerking voor u en uw paard? Tijdens de lesweekenden van E-quine.com bent u vrij om uw paard geheel kosteloos mee te laten doen tijdens de trainingen van E-quine.com! De trainingen van E-quine.com zijn alleen aan de hand en onder begeleiding van gecertificeerde docenten. Denk bijvoorbeeld aan het trailerladen van uw paard of een schrik- en obstakeltraining. Uiteraard allemaal afgemeten op de behoeftes van uw paard en in overleg met alle partijen. Wij zijn erg blij deze samenwerking met jullie te delen om zo nog meer te bieden aan jullie paarden

 

e-quine.com